Tekercses kerítés elemek beszerzése

Amikor tekercses kerítés elemeket szeretnénk beszerezni, akkor is bizalommal fordulhatunk a keritesland.hu oldalához. A kerítés elemek széles választékával találkozhatunk az oldalon, kezdve a porfestett, racsnis huzalfeszítő vagy spanoló csavar huzalok feszítéséhez használható, nem menetes spanoló csavarral.

A termék többféle színben érhető el, és kis és nagy méretben is megvásárolható. Huzalok feszítéséhez van azonban horganyzott, racsnis huzalfeszítő is, mely szintén nem menetes huzalfeszítő vagy spanoló csavar. Ez is kapható kisebb és nagyobb méretben is. Elérhető a horganyzott feszítőhuzal is tekercses darabok telepítéséhez. Ez a tekercses kerítés elemek kifeszítésére szolgál, a huzal vastagsága 3,1 mm. Van műanyag bevonatú feszítőhuzal is, mely PVC bevonatos, és a huzal vastagsága 3,3 mm.

Emellett horganyzott kötőhuzal és műanyag bevonatú kötőhuzal és elérhető az oldalon. A keritesland.hu által forgalmazott ponthegesztett tekercses drótkerítések feszítésére szolgáló eszköz a feszítőfogó. Ennek megvásárlására is van lehetőségünk az oldalon, ennek segítségével tudjuk megroppantani az egyes csomópontokat, és így tud a tekercses kerítés fokozatosan megfeszülni feszítő huzal nélkül is.

A műanyag beüthetős drótrögzítő bolha prémium minőségű. A hozzátartozó rozsdamentes beüthető kampó segítségével könnyedén telepíthető. Több színben is elérhető, valamint 100 db/ csomag kiszerelésben kapható. Ez egy olyan univerzális darab az oldalon, mely akár tekercses, akár táblás kerítés elemek rögzítésére is egyaránt alkalmas. A megfelelő kerítés elemeinket is bátran szerezzük be a keritesland.hu oldaláról!